crossword answers pixwords soluzioni wort guru Lösungen level 15 Word guru level 310 Word guru level 597 Word guru Wordscapes Frost
Stravechi: Vorbe scrise unui prieten

Vorbe scrise unui prieten

De ce? Așa încep cele mai sincere gânduri a celor mici.

De la simpla curiozitate se pot dezvolta poate cele mai tari concepte ale omenirii.

Precum mulţi alţii sau poate nu așa de mulţi, mi-am pus de multe ori o întrebare legată de cât de benefică este viețuirea pe teritoriul României (fostei Dacii).

Luând în calcul dezavantejele, pentru că asta face prima data o persoană (este pesimistă), avem un nivel de trai scăzut cu ceea ce vedem în media și eventual putem compara. Mai putem puncta nivelul financiar, care indiferent de cât de mult te-ai zbate, nu reușește să satisfacă pe deplin cerințele capitalismului în care suntem aruncați. De asemenea, ca și reacții imediate ale celor două deja prezentate, mai apare și răutatea și egoismul, care sunt cele mai simple, automate și la îndemână refulări ale omului. Putem adăuga la toate acestea o clasă politică puțin poate neadaptată la nevoile poporului aflat în jurului lanțului carpatic, ce nu reușește nici măcar să păstreze niște aparențe. Ce-i drept, mai există câteva, dar sunt sigur că toate pot fi combătute.

DE CE spun asta? Pentru că și eu trecut în revistă aceste ipostaze. Nivelul de trai este scăzut și e normal să fie așa, datorită tranziției prin care trece (și din păcate va mai trece mult timp această țară). Dacă avem un nivel de trai crescut, nu înseamnă că umanitatea din oameni este mult ieșită în față. Da, îmi place să fiu puțin ironic, este exact contrariul. Latura financiară nu va fi aproape niciodată satisfăcătoare, cu toate că poate ajunge pe o linie mult mai bună, dar asta ține și de perspectivă, de modul de a privi lucrurile. Răutatea și egoismul despre care vorbeam mai sus sunt perfect umane (cum îmi spune un prieten), cu toate că eu sunt de acord doar 40% cu această informație. Diferența între modul în care se afișează acestea într-o țară ca a noastră și alta mult mai dezvoltată este modul mult mai frumos de prezentare în cazul celor dezvoltați.

Sigur, mai sunt multe dezavantaje și sincer, chiar dacă nu ar fi adevărat, o persoană decisă ar putea să le doboare ca și ideologie, chiar dacă nu ar avea dreptate totală.

Însă, cred că ar trebui să vorbim și despre avantaje. Capitalismul, așa cum ar trebui să fie înțeles el într-un mod real, ideal, ar trebui să ne asigure pe fiecare că avem șansa de a face și a ajunge ceea ce ne dorim.

– loc mai bun pentru a crește copiii

– politica va realiza lucrurile pozitive mai greu decât societatea civilă, cel puțin acum aici

– străvechi.ro va ajuta la dezvoltarea persoanelor ce doresc, va ajuta la adaptarea cât mai multor persoane în diferite situații, va dezvolta o hartă a primăriilor care vor intra în asociația aceasta, realizând o hartă a celor mai vechi descoperiri pe teritoriul vechii Dacii, va crea un mediu în care se vor putea realiza proiecte fără stresul financiar (dacă un proiect este foarte bun, ideea e bună, chiar dacă nu va fi dezvăluit de o persoană care nu are capacitatea financiară, va fi preluat și pus în aplicare)….

Intalniri regulate la fiecare membru

 

Leave a Comment